Ik vond het daar altijd schoon en netjes. Lekker in je blote kont lopen en genieten van de zon. Erik  18:45, is het hier ook zondag nog toegestaan. O naakt te zonnen of is het hier ook alleen in de zomer jerry  13:35, goed dag ik ga vaak naar het naaktstrand alleen rond 4 uur voor een uurtje valt me op dat veel mannen naar me toe komen en me bekijken dit als. Laats zat ik in de buurt bij een stel die lekker aan lagen te zonne tuurlijk keek ik er naar en kreeg een stijve de man kwam naar me toe en vroeg of ik er bij kwam. Dit deed ik was een fijn gesprek alleen het nadeel eraan was dat de man verwachte dat ik hem aftrok de vrouw zou niet in het spel voorkomen. Ik ben vertrokken en naar p3 gereden zat ik lekker ontspannen in de auto aan de overkant een stelletje in de auto aan het vrijen is dit normaal op die.

horzel beet ik al een paar jaar niet meer op het naaktstrand ben geweest. Had ik daar nergens last van.

Naam: (Email niet zichtbaar in gastenboek bericht: Anti Spam code, typ in dit veld tien. Paultje 18:37, aankomende week word het weer lekker weer. Vroeg me af of het strandje gold al open was. Veder wens ik weer iedereen een fijne zomer. Piet 16:42, ik ben hier elk jaar en kom er graag in mijn blote reet liggen. Ik heb nooit last van gluurders of opdringerige mannen. De mensen zijn gemoedelijk en geniet elke zomer weer van deze heerlijke omgeving. Jan Willem 16:02, ik kom zomers regelmatig op het strandje maar ik heb nog nooit iets raars mee gemaakt. Ik zie aan de randen van het grote grasveld ook mannen alleen liggen en rondlopen. Ik ga altijd bij mensen in de buurt liggen, gewoon om dat ik het gezellig vindt, daar zullen mannen je nooit lastig vallen, ik heb vaak leuke gesprekken met mensen, zowel donde mannen als vrouwen en heb nooit iets gemerkt van sexueele activiteiten daar, ik kom. Viespeuken heb je overal, ook op het texstielstrand, alhoewel ik ze nooit tegen komt, of ben ik een uitzondering?

horzel beet

Verhaaltjes voor het slapen


Terug, gastenboek naaktstrand Vlietland, dit gastenboek is alleen bedoeld voor onderwerpen die betrekking hebben op dit strand. Het gastenboek is niet bedoeld voor het maken van peeling afspraken; deze worden verwijderd! Seksrecreanten zijn niet welkom op de aziatische naaktstranden en ook niet in het gastenboek! Zijn er problemen op het strandje stel dan ook de nfn (Nederlandse federatie van Naturistenverenigingen) op de hoogte via het speciale e-mailadres. Zij blijven dan goed op de hoogte wat er speelt en kunnen eventueel contact opnemen met de beheerder van het terrein. Kijk hier voor meer info. Schrijf bijvoorkeur eerst het bericht in een tekstverwerker, en plak het dan in de tekstbox. (Opmaak van de tekst wordt niet ondersteund). Maximaal kan 1 bericht per uur worden geplaatst.

Das Kapital: Apple gaat Netflix niet kopen maar slopen


Zag zelfs dat 1 kerel zich openlijk stond afgetrokken. Het gewoon kunnen genieten in me blootje van de zon moet toch kunnen. Herman  10:29 Altijd gezellig, rustig genieten van een gezellige omgeving met fijne mensen om je heen. Gerard boerma  13:24 In vergelijking met andere naaktstranden is Vlietland een chique naaktstrand observeer ik weer tot volle tevredenheid. Ik cultiveer wel dat aanwas van jonger publiek geconsulteerd moet worden, het moge geen betoog dat door de tand des tijds ouderen vergrijzen en overlijden. En zeg nu zelf wat is mooier dan de aanblik van pril geluk zich achter en in het toiletgebouw of aan de randen onbespied wanend bij het ontdekken van elkander willem  03:36 ik heb geprobeerd een bericht te plaatsen maar het lukte niet raar he? Maar jullie hebben het echt wel gelezen, dus los ik het zelf wel op gr willem ronald  22:18 ik zie aleen maar goede bericht ik kom zeker even kijken op het naakt strand zie op fotos leuke plekjes om naak te liggen en rustig.

horzel beet

Kookpet 12:17 zeker waar! Nog steeds vieze mannetjes daar! Zat net een stelletje, lekker te zonnen, komt er peel schaamteloze. Gaat er naas zitten/- 10m. Gaat ie aan ze piel zitten sjorren! Waarom kom je hier eigenlijk.

Ga dan naar de hoeren en verpest t niet voor anderen, die lekker willen genieten! Snap wel dat er geen vrouwen alleen komen hier! Anoniem 00:47 Vandaag was het anders dan anders. Het leek wel een homo ontmoetings plaats. Haast alleen maar mannen die er waren. Ook kwamen er veel mannen alleen maar gluren en voorbij lopen. Voelde me als een stuk vlees in een etalage.

Fleurs du mal » 2010 » July


Ik ben vertrokken en naar p3 gereden zat ik lekker ontspannen in de auto aan de overkant een stelletje in de auto aan het vrijen is dit normaal op die. Jan  14:48, was woensdag begin van de middag kort bij de Vlietlanden. Wilde in mijn pauze van werk even van de zon genieten. Zag alleen maar mannen, een enkel stel en zover ik van de zijlijn kon zien, én vrouw alleen. Voelde me dan als hetero man alleen niet echt op mijn gemak met al de verhalen in het achterhoofd die ik lees over lastiggevallen worden door homo-mannen met 'verkeerde' bedoelingen. Nu heb ik niets tegen homo's, lesbiennes, enz., maar wel als ik word lastiggevallen.

Ben daarom rechtsomkeer maar weer weggegaan. Een gemengd publiek vind ik toch prettiger. Is het echt zo erg of voel ik me onterecht angstig. Discus  19:06, hallo kookpet, mijn vrouw en ik waren er gisteren van.30 tot.00 uur, het viel ons op dat er veel stellen waren en zelfs veel vrouwen alleen. Ook wij hebben eens. N schaamteloze hufter naast ons gehad. Zeggen en schrijven 1 minuut heeft zijn plezier geduurt. Gewoon erop af stappen en zeggen dat hij beter op kan rotten, zoniet dan bel je de politie. Vele van dit soort walgelijke mensen weten waarschijnlijk niet dat het gewoon strafbaar is wat ze doen, en sowieso laat ik onze dag niet verzieken door zo iemand.

Amerikaans vs Brits notes agriculture

Robert 12:28, ondanks dat ik al een paar jaar niet meer op het list naaktstrand ben geweest. Had ik daar nergens last van. Ik vond het daar altijd schoon en peter netjes. Lekker in je blote kont lopen en genieten van de zon. Erik 18:45, is het hier ook zondag nog toegestaan. O naakt te zonnen of is het hier ook alleen in de zomer jerry 13:35, goed dag ik ga vaak naar het naaktstrand alleen rond 4 uur voor een uurtje valt me op dat veel mannen naar me toe komen en me bekijken dit als. Laats zat ik in de buurt bij een stel die lekker aan lagen te zonne tuurlijk keek ik er naar en kreeg een stijve de man kwam naar me toe en vroeg of ik er bij kwam. Dit deed ik was een fijn gesprek alleen het nadeel eraan was dat de man verwachte dat ik hem aftrok de vrouw zou niet in het spel voorkomen.

horzel beet

300 Vector Cartoon Mascot Characters - mascots2go logo

Jan Willem 16:02, ik kom zomers regelmatig op het strandje maar ik heb nog nooit iets raars mee gemaakt. Ik zie aan de randen van het grote grasveld ook mannen alleen liggen en rondlopen. Ik ga altijd bij mensen in de buurt liggen, gewoon om dat ik het gezellig vindt, daar haargroei zullen mannen je nooit lastig vallen, ik heb vaak leuke gesprekken met mensen, zowel mannen als vrouwen en heb nooit iets gemerkt van sexueele activiteiten daar, ik kom. Viespeuken heb je overal, ook op het texstielstrand, alhoewel ik ze nooit tegen komt, of ben ik een uitzondering? Joop Mul 22:56. "lekker in je blote kont lopen en genieten van de zon". We hebben hier genoeg zon, maar veel minder kans om er van te genieten in 'je-weet-wel'! Zo zonde van zo veel zon!

Maximaal kan 1 bericht per uur worden geplaatst. Naam: (Email niet zichtbaar in gastenboek bericht: Anti Spam code, typ in dit veld tien. Paultje 18:37, aankomende week word het weer lekker weer. Vroeg me af of het strandje al open was. Veder wens ik weer iedereen een fijne zomer. Piet 16:42, ik ben hier elk jaar en kom er graag in mijn blote reet liggen. Ik heb nooit last van gluurders of opdringerige mannen. De mensen zijn triangle gemoedelijk en geniet elke zomer weer van deze heerlijke omgeving.

6 eye cream Options for Wrinkles, dark circles, and More

Terug, gastenboek naaktstrand Vlietland, dit gastenboek is alleen bedoeld voor onderwerpen die betrekking hebben op dit strand. Het gastenboek is niet therapy bedoeld voor het maken van afspraken; deze worden verwijderd! Seksrecreanten zijn niet welkom op de naaktstranden en ook niet in het gastenboek! Zijn er problemen op het strandje stel dan ook de nfn (Nederlandse federatie van Naturistenverenigingen) op de hoogte via het speciale e-mailadres. Zij blijven dan goed op de hoogte wat er speelt en kunnen eventueel contact opnemen met de beheerder van het terrein. Kijk hier voor meer info. Schrijf bijvoorkeur eerst het bericht in een tekstverwerker, en plak het dan in de tekstbox. (Opmaak van de tekst wordt niet ondersteund).

Horzel beet
Rated 4/5 based on 921 reviews