De tuin heeft vele zitjes voor elk jaargetijde een plekje in en uit de zon. Naast de overkapping welke is voorzien van water en elektriciteit ligt een vijver. De overkapping is bevestigd aan de dubbele garage die bekleed is met houten rabat delen beklede damwand profielen. In de nok is een bergzolder. De carport is aan de andere zijde van de garage gesitueerd. Direct naast de woning staat de tweede dubbele garage met aparte zij-ingang.

bessenstruiken te koop een dakkapel. Beide slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten. Tuin: de goed verzorgde en netjes aangelegde tuin is van alle gemakken voorzien. Van Victoriaanse kas met olijvenboom tot een mooie sleutelgarage voor de auto liefhebber.

In de tuin staan vele soorten bessenstruiken en fruitbomen. Indeling: Begane grond: Entree via symptomen de zijkant van de woning. Hal, meterkast, en toegang tot de woonkamer aan de voorzijde, woonkeuken, trapopgang en bijkeuken. De woonkeuken ligt aan de achterzijde van de woning en heeft openslaande deuren naar de patio. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Via de woonkeuken heeft u doorgang naar de woonkamer, deze is voorzien van grote ramen (deze zijn eenvoudig om te bouwen tot openslaande deuren) en een sfeervolle gashaard. Vanuit de hal heeft u via de bijkeuken, waar de opstelplaats is voor de wasmachine en droger is, toegang tot de eenvoudige badkamer met wastafel, design radiator en inloopdouche. Separaat treft u het toilet met fontein. De woonkamer aan de voorzijde heeft openslaande deuren naar het terras. De woonkamer is voorzien van de originele drops glas in lood ramen.

bessenstruiken te koop

Blauwe bosbessen 'Bluecrop' tijdelijk


Woonboerderij onder de rook van opleiding Zwolle! Op nog gén 15 fietsminuten van het winkelcentrum van Zwolle-zuid gelegen goed onderhouden helft van een dubbele riet gedekte woonboerderij uit 1926 op ruim perceel. De woonboerderij is geheel gemoderniseerd door de jaren heen en optimaal geïsoleerd. De ruime woonkeuken met openslaande deuren naar de patio is in circle 2005 gerealiseerd. Zowel de eenvoudige badkamer als én slaapkamer bevinden zich op de begane grond. Rondom de woning zijn 2 dubbele garages geplaatst. Waarvan én met carport en overkapping, een tuinhuis met veranda en een victoriaanse kas.

Blauwe bosbessen 'Bluecrop' tijdelijk te koop in België


Geïsoleerde zolder over de gehele lengte van het huis te bereiken via steektrap. Gezellige ecologische achtertuin met fruitbomen, bessenstruiken en een groentetuin. Bekijk het aanbod te koop bij Claessens makelaars: een huis, woning, appartement, grond, commercieel en industrieel vastgoed, garage, parking of kantoor. In mei komen de bessenstruiken in bloei. Een prachtig gezicht om te zien! Vanwege het warme voorjaar zijn in juni namelijk al bessen te koop! Alle types Woning Appartement Bedrijfsvastgoed Grond Garage.

bessenstruiken te koop

Door het after gebruik van al deze materialen geeft het wonen op de boerderij een natuurlijk leefklimaat. In de zomer is het koel in huis, in de winter wordt veel bespaard op de stookkosten door deze manier van bouwen. Enkele zaken op een rijtje: Inhoud: 1850m woonoppervlakte: 400m Perceelsoppervlakte: .553m Ligging: mooi gelegen in het buitengebied. . 5km van slagharen, 12 van hoogeveen, 6 van Dedemsvaart en 8 van zuidwolde vanaf december 2010 bieden wij onze boerderij ook te huur aan. Wij zullen uiteraard keuzes maken voor evt.

Huurders op grond van een goed plan. Neem contact op om te informeren. Er wordt een informatie-middag georganiseerd voor geïnteresseerde. Met een warme groet Anske en Gerrit de Graaf.

1 hectare land te koop


Een kippenhok met dag en nacht verblijf, en daaraan vast een biggen-verblijf. Buiten zijn er 2 putten geplaatst waar.000 liter regenwater in opgevangen wordt, waar de toiletten mee door gespoeld worden en men de was mee kan doen. Natuurlijk is er ook aansluiting op het waternet voor als er geen regenwater voorradig is, wat nog niet is voorgekomen de afgelopen 10 jaar. De gebruikte materialen : Er is gekozen voor Natuurlijk en Milieuvriendelijk bouwen. Zonnecollectoren op het dak. Er zijn 2 putten gelegd die elk.000liter regenwater op kunnen vangen.

Onder de grond ligt 40cm schelpen als isolatie. Er is pavatex gebruikt tussen de dubbele muren als isolatie. Het dak van het achterhuis is helemaal gerenoveerd en is afgedekt met pavatex. Het achterhuis wordt verwarmd door muurverwarming, waarvoor thermo-stenen zijn gebruikt, de muurverwarming is gecombineerd met vloerverwarming. Op de stenen is er leem aangebracht,wat een ademend resultaat geeft, en is afgewerkt met natuurlijk verven of met leemfinish. Alle vloeren zijn met hout, marmoleum, en/of tegels bekleedt. De hele boerderij is geverfd met natuurlijk leinos-verf.

Huis te koop: Wijheseweg 54 8015 rb zwolle funda

De zolder heeft een gebruiksoppervlakte van ongeveer 70m en biedt vele mogelijkheden. Hier is de stookkamer, waar prima de was gedroogd kan worden. Er liggen zonnecollectoren op het dak die het water verwarmen. Het dak is volledig gerenoveerd in 2004,opnieuw geissoleerd met natuurlijk issolatiemateriaal. Alle dakpannen zijn vastgelegd met stormhaken, en er zijn 4 tree grote dakramen geplaatst. De bijgebouwen : Er is een veestal, die verbouwd is waardoor er meer ruimte gekomen is om er praktisch te werken zonder met mensen met een hulpvraag, met opslagkuil voor wintergroenten en een tuingereedschap ruimte, boven is er plaats voor hooi en stro-opslag. Er is een tuinhuis, waar nog niet aan gewerkt is, waar (nu) de fietsen gestald zijn. Er is parkeerruimte voor 5 autos, al 21 jaar wordt er 2000m2 grond gebruikt om biologische groenten, kruiden en bloemen te telen en zijn er verschillende goed onderhouden fruitbomen, bessenstruiken en een walnotenboom.

bessenstruiken te koop

Koop uw amberboom (Liquidambar) online

De energiekosten zijn laag doordat we op deze manier gebouwd hebben, en geeft zeker een meerwaarde aan het gezond wonen. We hebben 5 ruime kamers gebouwd met elk zijn eigen sanitaire voorzieningen,de muren zijn hier geschildert in zachte tinten met natuurlijke verven, er liggen vloeren van kastanjehout. Er zijn 2 extra kamers, die men voor allerlei doeleinde kan gebruiken. Een extra badkamer met bubbelbad en wastafel voor algemeen gebruik, en er is een bijkeuken die wij gebruiken om de produkten te verwerken die van het land komen. Tot slot is er een zeer ruime woon/leefruimte met een massiefhouten beuken keuken,deze ruimte ligt op het zuiden waardoor er veel licht gecreeert is door het extra grote raam. Hier bevindt zich ook een deur naar buiten. Boven is een grote open zolder, waar het afgelopen jaar begonnen sauvage is met een brandbeveiligde opgang en aansluitende kamer.

Het achterhuis, verbouwd in 1998/1999. 340 vierkante meter (zie foto van de plattegrond) is volgebouwd. We zijn begonnen met 40cm schelpen triangles te storten over de hele oppervlakte. We leven dus op schelpen, het heeft een hoge issolerende werking. We hebben vloerverwarming gebruikt in combinatie met muurverwarming. Dit geeft een gelijkmatige warmte wat voor een zeer prettig leefklimaat zorgt. Dan hebben we 7 soorten thermo- stenen gebruikt om alle muren op te trekken, met als issolatie pavatex, de muren zijn afgedekt met leem en hebben als laatste een finisch met gekleurde leem. Leem werkt eveneens verwarmend in de winter en is bovendien verkoelend in de zomer.

Verkocht: Wrakkenpad 8 ab 8312 pw creil funda

425.000,-, moderne, luxueus afgewerkte villa, met drie slaapkamers en dubbele garage, gelegen op een dresscode mooi perceel van. Verkoop zorgboerderij : het voorhuis, het voorhuis is verbouwd in 2004 en voorzien van nieuwe kozijnen en dubbel beglazing. Het heeft 2 slaapkamers beneden en 3 boven. Er is een prettige woonkamer,waarin de voordeur vervangen is door een raam, er is een kamer die vroeger gebruikt werd als keuken, waar de aansluitingen voor gas en water nog aanwezig zijn, in deze kamer bevindt zich ook de ingang naar een ruime kelder die. Dan is er nog een ruime badkamer met 2 wastafels, toilet en 2-persoons bubbelbad, deze komt uit in de vide en tevens bevindt zich hier een uitgang naar buiten. Het voorhuis wordt verwarmd door gaskachels, en houtkachel. Voor ons is dit gedeelte van het bedrijf altijd gezins-woning geweest, het wordt verbonden middels de wasruimte naar het achterhuis.

Bessenstruiken te koop
Rated 4/5 based on 751 reviews