Kies voor een oogschaduw altijd een contrasterende kleur bij de ogen. Juist tegenstellingen in kleuren zorgen voor spanning. Dus geen blauwe oogschaduw bij blauwe ogen; de ogen vallen dan eerder 'weg' dan. Lichte kleuren kunnen het oog optisch groter laten lijken, daarom zouden bijziende brildraagsters vooral lichte kleuren moeten gebruiken. Terug naar Oog make-up tips.

primer aanbrengen make up vermijden. Als u een rijpere huid heeft, is het beter parelmoer kleuren te vermijden. Gebruik bij voorkeur matte oogschaduwtinten.

Wanneer u oogschaduw aanbrengt, gebruik het lichtste tint over het gehele ooglid tot aan de wenkbrauw. Deze schaduw zal uw basiskleur zijn, het zal uw kleur skin helpen fixeren en zal het niet banketbakkersroom ophopen aan de oogplooien. Na het aanbrengen van uw basiskleur, gebruik een wat donkerdere kleur op het bewegend ooglid. Meng goed met uw basisschaduw. Een derde kleur kan dan worden toegevoegd. Pas deze vervolgens toe op de wimperlijn en op de buitenooghoek om zo de plooi van het oog en uw wenkbrauwbeen te benadrukken. De kunst bestaat er in om heel goed te mengen zodat de aandacht wordt gevestigd op uw oog en niet op uw oogmake-up. Een primer kan helpen onder de oogschaduw, mits je ooglid van nature niet teveel huidvet produceert. Veeg de oogschaduw in de plooitjes verder nooit met je vingers uit, want dan komt er nog meer huidvet op de oogbol. Voor oogschaduw, die gedurende uren de indruk geeft dat het juist aangebracht is, gebruik als basis voor uw ooglid een neutrale concealer die dicht aanleunt bij uw natuurlijke huidstint.

primer aanbrengen make up

In 12 stappen mooie make up aanbrengen!


Hoofdpagina, schoonheidstips: Oogschaduw, een mooie oogschaduw kan je ogen doen stralen. Zorg er wel voor dat products je de juiste techniek en kleuren gebruikt. Het aanbrengen van oogschaduw, uw ogen zijn het focale punt van uw gezicht. Verzeker u ervan dat uw technieken van oogmake-up en kleurenkeuze het beste passen bij uw oogvorm en -kleur. Met oogschaduw kunt u de illusie van nieuwe vormen en grootte van uw ogen tot stand brengen. Met lichte kleuren accentueer je je ogen en met donkere kleuren lijken je ogen kleiner. Probeer oogschaduw te vinden die veel pigmenten bevatten.

In 12 stappen mooie make


Kies een kleur wenkbrauwpoeder uit die zo dicht mogelijk bij je eigen haarkleur ligt. Begin met het omtrekken van de randen van je wenkbrauwen en vul dan het midden op met wat kleur. Gebruik kleine streken die op je haartjes lijken in dezelfde richting als je haargroei. 2, deel 2, het aanbrengen van oogmake-up. Doe een oogschaduwprimer. Dit is een andere optionele stap, maar door oogschaduwprimer aan te brengen blijft je oogschaduw veel langer zitten. Als je het niet doet merk je dat je oogschaduw vervaagt of dat het vettig wordt waardoor het in je rimpeltjes en vouwen van je oogleden gaat ophopen. Breng met je vinger wat oogschaduwprimer aan en veeg het helemaal uit van de wimperrand tot bovenaan de vouw van je ooglid.

primer aanbrengen make up

7, geef diepte met een donkerder poeder. Het omgekeerde van highlights is het aanbrengen van een poeder in een paar tinten donkerder dan je eigenlijke reinigen huidskleur (iets anders dan rouge) op de plekken die je kleiner wilt laten lijken, of verder weg. Normaal gesproken breng je het aan onder je jukbeenderen, in de kuiltjes op je wangen luminus en aan de zijkant van je neus. Zo lijkt je gezicht dunner en langer, en het geeft de natuurlijke schaduwen aan zoals je die zou zien zonder foundation. 8, doe een beetje rouge.

De laatste stap is het aanbrengen van rouge op je wangen. Iedereen heeft een beetje kleur op zijn wangen, maar deze kleur varieert per persoon. Breng de rouge aan met een grote kwast aan op de appeltjes van je wangen (het ronde gedeelte dat zich vormt als je lacht). Overdrijf het niet, maar probeer de kleur te benaderen die je normaal zou hebben. 9, vul je wenkbrauwen. Deze stap is optioneel, afhankelijk van hoe vol jouw wenkbrauwen zijn, maar het is aan te raden als je dunne wenkbrauwen of weinig wenkbrauwhaar hebt.

Make - up - asth groothandel

Gebruik hiervoor een grote, zachte kwast om je hele gezicht met een laagje neutrale of bijpassende kleur poeder te bestrijken. Deze stap is vooral nuttig als je vloeibare foundation gebruikt, want het fixeert de foundation en voorkomt glimmen. 1 6, breng een highlighter aan. Als je foundation klaar is ziet je gezicht er wat vlak uit doordat het maar een kleur heeft. Om wat diepte aan te brengen moet je de illusie van highlights en schaduw gaan wekken. Gebruik crème of poeder om de diepste delen van je gezicht op zuurstoftherapie te laten lichten: de binnenste ooghoeken, onder de wenkbrauwen, in het midden van je bovenlip en aan de bovenkanten/zijkanten van je jukbeenderen. Hierdoor gaat je gezicht stralen en lijk je frisser. Maak de vorm van een "3" op je jukbeenderen, langs je wenkbrauwen en over je voorhoofd. Je kunt je vingers of een smalle kwast gebruiken om de highlights aan te brengen.

primer aanbrengen make up

Oogschaduw, het aanbrengen van

4, breng een foundation aan. Er zijn verschillende soorten slimmies foundation maar je brengt ze allemaal ongeveer hetzelfde aan. Zowel vloeibare-, crème- en poederfoundation zorgen voor een effen huid en zorgen dat je huidskleur en de concealer goed in elkaar overlopen. Gebruik een foundationkwast om de foundation over je hele gezicht te verspreiden, en laat het vervagen bij je nek en oorlellen. Onthou dat je een foundation neemt die dezelfde kleur heeft als je huid, niet veel donkerder of lichter. Je foundation moet de plekken waar concealer zit bedekken zodat het in elkaar overloopt. Je kunt met je concealerkwastje nog wat extra foundation op hardnekkige vlekjes aanbrengen. Vloeibare foundation kun je met je vingers aanbrengen, al loop je dan wel het gevaar bacteriën op je huid over te brengen die pukkels kunnen veroorzaken. Deze stap is optioneel, maar als je wilt dat je make-up langer blijft zitten kun je een laagje poeder aanbrengen om de foundation en de concealer te fixeren.

Ook vuil en zweet op je gezicht kan ervoor zorgen dat je make-up er onnatuurlijk uit gaat zien. Gebruik een milde gezichtsreiniger en was je gezicht ongeveer een minuut lang om alle bacteriën en dode huidcellen te verwijderen. Breng daarna een moisturizer aan. Een droge huid zal er schilferig uit gaan zien en dat later misschien gaan compenseren door vet aan te gaan maken, dus smeer er eerst iets vochtinbrengends. 3, breng een concealer aan. Het doel van een concealer is het manicure egaler maken van je huidskleur als je vlekjes of donkere kringen onder je ogen hebt. Gebruik een kwastje of je (schone) vingertoppen om de concealer onder je ogen of op rode vlekjes en acne te smeren. Vervaag de randjes zodat het minder opvalt.

Make - up : make - up, wet n Wild

Deel 1, je gezicht voorbereiden 1, haal oude make-upresten eraf. Als je make-up op gaat doen moet je met een schoon gezicht beginnen. Haal alle coolpad restjes die er nog opzitten. Als je make-up aanbrengt over oude make-up heen krijg je een onnatuurlijk effect. Gebruik een make-upremover of wat milde babyolie om alle make-up eraf te halen. Onthou dat je 's avonds altijd al je make-up eraf moet halen; slapen met make-up op kan je poriën verstoppen en rimpels veroorzaken. 2, was je gezicht.

Primer aanbrengen make up
Rated 4/5 based on 697 reviews